Haarstudio

Jouw gedreven haarstudio in Groesbeek

Jou laten genieten van je bezoek aan onze haarstudio: daar doen wij ons uiterste best voor. Of je nu een uitgebreide kleurbehandeling, een ontspannende haarbehandeling of een goed advies van onze stylisten krijgt: je ervaart zeker onze gedrevenheid en passie. Ook de luxe ambiance van de salon, het gebruik van professionele haarproducten en de heerlijke koffie laten je genieten…

Interesse in een kleurbehandeling?

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Naam (verplicht)

Telefoonnummer

HAARSTUDIO

In onze salon staat mooi haar hoog in het vaandel!Dat begint uiteraard bij een goede coupe, maar we laten je ook graag zien wat de juiste kleur voor je haar en huid kan doen! Uiteraard is iedereen welkom bij ons: van jong tot oud, van naturel tot extreem en van behouden tot hip!

We lichten het graag even toe:

KNIP-EN SNIJTECHNIEKEN

Jouw knipbehandeling begint bij ons aan de wasbak met een ontspannende was-massage: dat is een prettig welkom! Vervolgens bespreken we je wens, bekijken we de mogelijkheden van je haar en laten we je zien wat voor jou het beste is. Zo bepalen we samen hoe jouw nieuwe coupe er uit gaat zien.

Onze hairstylisten zijn allemaal ervaren en worden steeds geschoold in de nieuwste knip- en snijtechnieken. Hierdoor kunnen we jouw coupe ‘personaliseren’ en helemaal naar je zin maken. Een goede coupe is niets zonder de juiste styling en daarom hoort styling bij ons gewoon bij de knipbehandeling! We vertellen je graag hoe jij jouw coupe het beste kunt stylen, welke produkten voor jouw haar het fijnste zijn en helpen je graag hier handigheid in te krijgen. Je gaat bij ons altijd weer met een mooie coupe de deur uit!

ONZE MASTER COLORISTS

Onze colorstylisten hebben allemaal de Master Colorist opleiding bij Goldwell gevolgd: dat maakt ze stuk voor stuk tot echte kleurspecialisten! Onze kleurkennis geeft ons de mogelijkheid om een persoonlijk kleurrecept voor iedereen te maken en ons enthousiasme zorgt er voor dat jij steeds weer met een sprankelende kleur naar huis gaat!

Wij zien in alles een uitdaging: van een extreme kleuringen met diverse tinten tot een naturel kleuring die bijna niet zichtbaar mag zijn! Maar ook kleur-problemen of een ietwat tegenvallende en niet zo’n mooie thuiskleuring: wij helpen je graag weer happy te worden met je haarkleur!

Kleurtechnieken als balayage, highlights en face framing zijn onze specialiteit. Deze technieken vragen behoorlijk wat kleurkennis, vaardigheid en ervaring, en juist daarvoor ben je bij ons in de juiste salon! Bovendien zijn dit de mooiste uitdagingen voor kleur-fanaten zoals wij!