Haarstudio

Hair & Beauty Studio Marc in Groesbeek

In onze haarstudio staat mooi en gezond haar voorop! Dat begint uiteraard bij een goede coupe, maar we laten je ook graag zien wat de juiste kleur voor je haar en huid kan doen en wat het beste bij je past!
Uiteraard is iedereen welkom bij ons: van jong tot oud, van naturel tot extreem en van behouden tot hip!
We lichten onszelf en de haarstudio graag even toe:

KNIP-EN SNIJTECHNIEKEN

In onze haarstudio begint jouw knipbehandeling aan de wasbak met een ontspannende was-massage: dat is een prettig welkom!
Vervolgens bespreken we je wens, bekijken we de mogelijkheden van je haar en laten we je zien wat voor jou het beste is. Zo bepalen we samen hoe jouw nieuwe coupe er uit gaat zien. Onze hairstylisten zijn allemaal ervaren en worden steeds geschoold in de nieuwste knip- en snijtechnieken. Hierdoor kunnen we jouw coupe ‘personaliseren’ en helemaal naar je zin maken.

Bij ons in de haarstudio hoort styling gewoon bij de knipbehandeling, want een goede coupe is niets zonder de juiste styling. We vertellen je graag hoe jij jouw coupe het beste kunt stylen, welke produkten het beste bij jouw haar passen en helpen je graag hier handigheid in te krijgen.
Je gaat bij ons altijd weer met een mooie coupe de deur uit!

DE MASTER COLORISTEN VAN ONZE HAARSTUDIO

Onze colorstylisten hebben allemaal de Master Colorist opleiding bij Goldwell gevolgd: dat maakt ze allemaal echte kleurspecialisten! Hun kleurkennis geeft ons de mogelijkheid om voor iedereen een persoonlijk kleurrecept te maken. Wij zien in alles een uitdaging: van een extreme kleuring met diverse tinten tot een naturel kleuring die bijna niet zichtbaar mag zijn! Maar ook kleur-problemen of een tegenvallende, niet zo’n mooie thuiskleuring: wij helpen je graag weer om blij te zijn met je haarkleur!

Kleurtechnieken als balayage, highlights en face framing zijn onze specialiteit. Deze technieken vragen behoorlijk wat kleurkennis, vaardigheid en ervaring, en juist daarvoor ben je bij ons in de juiste haarstudio! Bovendien zijn dit de mooiste uitdagingen voor kleur-fanaten zoals wij!

PRODUKTEN

Al jaren werken wij met veel tevredenheid met de kleurprodukten van Goldwell. Ze zorgen voor een perfecte grijsdekking en geven veel glans aan het haar. Voor de verzorging en styling van het haar werken wij graag met de produkten van KMS. KMS biedt voor alle haartypes de juiste produkten, is super geconcentreerd, zuinig in gebruik en dus milieubewust!

Door het uitgebreide aanbod in stylingsprodukten tegenwoordig is het extra belangrijk dat je een goed advies krijgt. Dus vraag ons gerust alles wat je weten wilt: wij hebben de kennis!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Vul je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    Naam (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)