Bruidskapper

Op zoek naar een bruidskapper? Wij verzorgen jouw bruidskapsel en bruidsmake-up bij ons in de salon, bij jou thuis of op locatie!

Bruidskapper: Bruidskapsel & bruidsmake-up

Op je trouwdag wil je graag genieten en stralen en je vooral geen zorgen maken over je kapsel of make-up… Daarom helpen wij je graag om er op je allermooist uit te zien op deze bijzondere dag!

Proefkapsel

Een aantal weken voor de grote dag kom je naar ons toe voor een proefsessie. Zo weet je precies wat je kunt verwachten op de dag zelf. Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij jouw haartype en gezichtsvorm, maar wij vinden het ook belangrijk dat het kapsel bij jouw persoonlijkheid en jurk past. Om ervoor te zorgen dat we echt het uiterste uit jouw schoonheid halen, worden alle bruidjes bij ons geholpen door topstylistes en visagistes.

Proefmake-up

Ook voor de make-up bespreken we eerst jouw wensen. Die wens kan uiteenlopen van een natuurlijke nude make-up tot een glamourous glitter make-up. Met de juiste visagie benadrukken we de sterke en mooie kanten van jouw gezicht en met de juiste kleuren laten we jouw gezicht stralen. Samen komen we tot een stralend resultaat waarbij jij je mooi en jezelf voelt! En zo kun jij op je trouwdag genieten, lachen en dansen tot in de late uurtjes…

Bride-to-be arrangement

Je kunt bij ons terecht voor je bruidskapsel en/of je bruidsmake-up, maar je kunt ook gebruik maken van ons complete BRIDE-TO-BE-ARRANGEMENT: een arrangement waarbij je verzekerd bent van een stralende huid, een geweldig bruidskapsel en een prachtige bruidsmake-up. Dit houdt in:

  • gezichtsbehandeling in de schoonheidssalon;
  • colorance behandeling voor glanzend mooi haar of accent highlights in je haar;
  • de proefsessie met kapper en visagiste voor je kapsel als je make-up;
  • last minute epileren;
  • natuurlijk op de grote dag zelf je bruidskapsel en make-up

Bovendien ontvangen alle bruiloftsgasten een mooie korting op de dag zelf bij ons in de salon en ontvangt de bruid een goed gevulde goodiebag! We lichten de mogelijkheden en behandelingen van dit arrangement graag telefonisch aan je toe.