Zomerse kleuring
Zomerse kleuring

Highlights en balayage

Wil jij graag een sunkissed hairlook of je haar blonder? Maar wil je niet je hele haar verven? Dan zijn highlights of een balayage iets voor jou! Maar welke techniek past nou het beste bij jouw haar en jouw wens? Wij kijken graag met je mee!

Zomerse kleuring

Wanneer we jouw haar voorzien van highlights, lichten we kleine plukjes haar op naar een frisse blonde kleur. Om dit te realiseren, maken we gebruik van folies. De highlights beginnen aan de aanzet en plaatsen we zo dicht mogelijk tegen de hoofdhuid aan. Afgestemd op jouw wens, jouw type haar en kapsel, kun je kiezen voor een heel subtiel en natuurlijk effect (veel dunne plukjes, ‘babylights’) of een meer opvallend effect (dikkere plukjes, ‘chunky highlights’).

Een balayage wordt doormiddel van een speciale ‘freehand’ techniek gezet. Bij deze techniek blijft de bovenkant (de aanzet) van je haar donkerder en de onderkant (de punten) van je haar wordt lichter geverfd. Dankzij de ‘freehand’ techniek ontstaat er een zachte subtiele overgang van kleuren. Het resultaat is een mooie, natuurlijke kleuring zonder ‘harde uitgroei’.

Bij highlights en bij balayage wordt er gewerkt met een Colorance: dit is een toner waarmee we de toon van de haarkleur koeler of juist warmer maken. Maar je kunt ook kiezen voor een toffe trend kleur als peach, cassis of grijs.

Voor beide kleuringen hoeft je haar niet persé (donker)blond te zijn. Tijdens de behandeling met de toner kunnen we voor verschillende kleurtonen kiezen. Onze colorspecialist houdt hierbij rekening met jouw wens, haarkleur en huidtint. Ook schouderlang of krulhaar is zeer geschikt voor highlights of een balayage.

Hoe onderhoud ik mijn kleuring?

De balayage is een zeer onderhoudsvriendelijke kleuring: je krijgt immers geen ‘harde uitgroei’. Wij adviseren een balayage maximaal 2-3 keer per jaar te zetten. Tussentijds kun je je balayage fris en glanzend houden door de Colorance te herhalen of bijvoorbeeld door een face-framing te zetten.

Zomerse kleuring

Bij highlights krijg je een lichte, speelse uitgroei. Wij adviseren om tussen 2 totaal-highlight behandelingen door een keer langs te komen om de highlights bij te werken. Hierbij kun je denken aan alleen een bovenpartij highlights, een face framing of slechts een paar highlights bijzetten. Wanneer je dit combineert met een Colorance toner zorgt het weer voor een mooie kleurtoon en glans. Zo houd je de conditie van je haar mooi op peil en ziet je kleur er altijd netjes verzorgd uit!

Heb je interesse in een kleuring of wil je graag advies?

Vul dan het formulier in of bel:

024-3973447

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Zo kunnen we samen kijken welke kleur-techniek het beste bij jou past en kunnen we je een gepaste prijs-indicatie geven.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Behandeling (verplicht)

    Bericht