Highlights of lowlights

Highlights of lowlights laten zetten bij Hair & Beauty Studio Marc. Highlights zijn opgelichte plukjes en lowlights zijn donkere plukjes in je haar.. De combinatie van highlights en lowlights geeft meer diepte aan het haar.

Wat zijn highlights?

Highlights zijn lichte plukjes in je haar. Deze kunnen ontstaan op een natuurlijke manier, maar wij kunnen ze ook voor je maken! Highlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten van je haar. Afgestemd op jouw wens, jouw type haar en kapsel, kun je kiezen voor een heel subtiel en natuurlijk effect (veel dunnen plukjes) of een meer opvallend effect (dikkere plukjes). In alle gevallen zullen de highlights voor een fris ‘sunkissed’ effect zorgen en meer diepte aan je kapsel geven. Ook kunnen we met een Colorance spoeling de kleur van de highlights ‘tonen’: zo kunnen we de highlights afmatteren (cool blond/bruin) een goudglans geven of een toffe kleur als peach of cassis toevoegen.

Wat zijn dan lowlights?

Lowlights zijn eigenlijk het tegenovergestelde van highlights: bij lowlights zetten we juist donkerdere plukjes in je haar. Hier kies je voor wanneer je bijvoorbeeld je eigen (blonde) haarkleur saai vindt of wanneer je een uitgroei wilt doorbreken. De combinatie van highlights én lowlights door elkaar geeft enorm veel diepte aan het haar en zorgt voor een heel natuurlijk ‘wow’ effect!

Hoe kan ik mijn highlights onderhouden?

Aangezien we de highlights vanaf de hoofdhuid zetten zul je hier een lichte uitgroei van krijgen, dit in tegenstelling tot een balayage.

Wij adviseren om tussen 2 highlight-behandelingen door een keer te komen om een bovenpartij, een face framing of alleen een paar, highlights te zetten. Dit gecombineerd met weer een Colorance-spoeling zorgt voor weer een mooie kleurtoon én glans op je haar. Zo houd je de conditie van je haar ook mooi op peil en ziet je kleur er altijd netjes verzorgd uit!

Heb je interesse in highlights of lowlights?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht