Highlights laten zetten

Wil jij graag een sunkissed hairlook of je haar blonder? Maar wil je niet je hele haar verven? Dan kan je kiezen voor highlights: opgelichte plukjes in je haar. Wij van Studio Marc kijken graag met je mee: welke highlights het beste passen bij jouw haar en wens! 

Wat zijn highlights?

Highlights zijn lichte plukjes in je haar. Deze kunnen ontstaan op een natuurlijke manier door de zon maar wij kunnen ze ook voor je maken!  Studio Marc kan deze highlights zetten bij alle haarkleuren en haarlengten. Highlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten van je haar. Afgestemd op jouw wens, jouw type haar en kapsel, kun je kiezen voor een heel subtiel en natuurlijk effect (veel dunne plukjes) of een meer opvallend effect (dikkere plukjes). In alle gevallen zullen de highlights voor een fris ‘sunkissed’ effect zorgen en zo dus meer diepte aan je kapsel geven. 

Onze aanpak voor highlights

Na het zetten van de highlights kunnen we met een Colorance spoeling de kleur van de highlights ‘tonen’. Door te tonen kunnen we de kleur koeler of juist warmer maken. Maar we kunnen de highlights ook een toffe trend kleur geven als peach, cassis of grijs.

De Colorance is niet schadelijk voor het haar en zorgt voor een prachtig shine op je haar.

Hoe kan ik mijn highlights onderhouden?

Aangezien we de highlights vanaf de hoofdhuid zetten zul je na loop van tijd een lichte uitgroei krijgen, dit in tegenstelling tot een balayage. Doordat er bij balayage al een verloop in zit met de eigen haarkleur zal een uitgroei dus minder opvallen.

Wij adviseren om tussen 2 totaal-highlight behandelingen door een keer langs te komen om de highlights bij te werken. Hierbij kan je denken aan alleen een bovenpartij bijwerken, een face framing of slechts een paar highlights bijzetten. Wanneer je dit combineert met een Colorance spoeling zorgt het weer voor een mooie kleurtoon en glans.  Zo houd je de conditie van je haar mooi op peil en ziet je kleur er altijd netjes verzorgd uit!

Heb je interesse in highlights laten zetten?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Behandeling (verplicht)

    Bericht