Balayage Kapper Studio Marc in Groesbeek

Wat is een balayage?

Een balayage kapper is gespecialiseerd in het zetten van balayage, bij een balayage gebruiken wij een speciale ‘freehand’ techniek waardoor je een zachte, subtiele overgang in kleuren krijgt. Zo ontstaat er een mooi natuurlijk effect dat ook op een zachte manier uitgroeit.

Waarom is de balayage nog steeds zo populair?

Doordat wij als balayage kapper vaak meerdere technieken combineren, bijvoorbeeld de balayage met babylights of highlights, wordt de kleur heel onderhoudsvriendelijk en hoef je dus niet om de zoveel weken je uitgroei bij te werken.

Alleen balayage voor blond haar?

Een balayage hoeft niet altijd blond te zijn. Met de toner in de behandeling kun je kiezen voor meerdere tinten als cappuccino, peach tot silver grey. We houden hierbij rekening met jouw wens en jouw huidtint!

Hoe vaak moet je een balayage bijwerken?

We adviseren niet al te vaak terug te gaan naar een balayage kapper: zo’n 2 à 3 x per jaar zou voldoende moeten zijn. Je kunt je balayage wel tussentijds bijwerken d.m.v. een face framing: dit zorgt direct weer voor een mooie bijgewerkte look. Ook kun je de toner tussentijds laten bijwerken: dit is een kleine moeite met weer een volle kleur en glans als resultaat!

Heb je interesse in een balayage?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht