Studio Marc is dé balayage kapper in omgeving Groesbeek

Balayage is een populaire kleurtechniek. De colorspecialisten van Hair & Beauty studio Marc zijn groot fan van deze techniek kleuring. Een balayage wordt doormiddel van een speciale ‘freehand’ colortechniek gezet. Onze jarenlange ervaring zorgt direct voor een mooi resultaat!

Balayage houdt in dat de bovenkant van je haar donkerder, en de onderkant van je haar lichter wordt geverfd. Dankzij de ‘freehand’ techniek ontstaat er een zachte subtiele overgang van kleuren. Dit zorgt voor een zachte en natuurlijke look. 

Waarom balayage?

Wij als balayage kapper werken vaak met meerdere technieken. Daarbij combineren we de balayage techniek bij voorkeur met babylights of highlights. Met deze manier creëren we een subtiele overgang en blending van kleuren. Het resultaat is een mooie, natuurlijke kleuring zonder ‘harde uitgroei’. Dat maakt balayage dus zeer onderhoudsvriendelijk. De balayage behandeling geeft je haar een ‘sunkissed look’ door de lichte tinten die worden aangebracht in het haar.

Voor elke haarkleur

Voor een balayage hoeft je haar niet persé (donker)blond te zijn. Tijdens de behandeling met de toner kunnen we voor verschillende kleurtonen kiezen. Onze balayage kapper houdt hierbij rekening met jouw wens, haarkleur en huidtint.

Met een balayage op blond haar creëer je gemakkelijk een ‘sunkissed look’, dit ziet er heel natuurlijk uit. Bij een balayage op bruin haar kun je ervoor kiezen om je haar een koele toon te geven, of juist te gaan voor een warme caramel honing toon. Ook schouderlang of krulhaar is zeer geschikt voor een balayage. 

Hoe vaak moet je naar een balayage kapper?

Als balayage specialist adviseren wij jouw balayage 2 keer per jaar bij te werken. De aangebrachte toner was je er met elke wasbeurt weer een beetje uit. Ons advies is dan ook om de behandeling met toner iedere 6 tot 8 werken te herhalen. Wil je tussentijds jouw balayage opfrissen? Dan is faceframing de ideale behandeling. 

Heb je interesse in een balayage?

Wij zetten de balayage reeds vanaf €79,50. Iedere balayage-prijs wordt individueel en vooraf gemaakt. De prijs hangt af van jouw haar en jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw haar? Neem contact met ons op! 

balayage kapper

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Behandeling (verplicht)

    Bericht