Toonaangevende kapsalon en schoonheidssalon Groesbeek

Hair & Beauty Studio Marc is sinds de start in 1987 uitgegroeid tot een toonaangevende dames- en herenkapsalon én schoonheidssalon in Groesbeek.


Moment van ontspanning

Je wordt bij ons verwelkomd door een ervaren en enthousiast team: iedere dag en iedere klant is voor ons een uitdaging. Een bezoek aan onze salon is een moment van ontspanning en luxe in een comfortabele omgeving en een gezellige sfeer. Daar hoort natuurlijk een lekker kopje koffie of cappuccino bij!

Kwaliteit

Creativiteit, vakkennis en draagbaarheid vormen een belangrijke basis voor Hair & Beauty Studio Marc. Jouw wens als klant is voor ons het uitgangspunt. Samen komen we tot een mooi resultaat waar jij nog weken van kunt genieten. Service en kwaliteit staan daarbij absoluut voorop. Om aan deze hoge kwaliteit te kunnen blijven voldoen, volgt ons team het hele jaar door trainingen.

Huidverbetering

Aan iedere huid valt wel iets te verbeteren. Daar staat onze schoonheidssalon dan ook voor: kwaliteit en huidverbetering. We werken hier samen aan de verbetering van jouw huidconditie. Maar ook voor epileren, harsen, verven van wenkbrauwen en huidverzorging kun je bij ons terecht.

Hair & Beauty

Juist door de combinatie van Hair & Beauty kunnen wij een totaalconcept bieden met mooie en tevreden klanten als resultaat. En dat maakt ons toch al enthousiaste team nóg enthousiaster!

Bekijk onze hair- & beautybehandelingen of maak meteen een afspraak.