Jouw huid staat centraal bij onze schoonheidssalon in Groesbeek

In onze schoonheidssalon in Groesbeek nemen wij jouw huid serieus. Aangezien de huid ons grootste orgaan is, moeten we daar zuinig op zijn en goed voor zorgen. Terwijl jij van een moment van rust en ontspanning geniet, behandelt onze schoonheidsspecialiste jouw huid met de grootste zorg en vakmanschap.


Skeyndor

Met het Spaanse cosmeticamerk Skeyndor werken we in onze salon samen aan een gezonde en mooie huid. Skeyndor is een eerlijk merk dat een realistische kijk op schoonheid heeft, net als wij. Skeyndor heeft verschillende huidlijnen met voor ieder huidtype en iedere behandeling de juiste producten. Alle producten zijn onderling te combineren. De intensiteit van de behandeling is afhankelijk van jouw wens en de conditie van de huid.

Huidbehandeling

De behandeling begint met een huidanalyse waarbij we samen bepalen welke behandeling voor jouw huid op dat moment het meest geschikt is. In de winter vraagt je huid heel wat anders dan in de zomer bijvoorbeeld. Het kan een behandeling ter ontspanning zijn, maar je kunt natuurlijk ook voor een behandeling met huidverbetering kiezen. Je krijgt van ons advies en tips mee voor thuis, zodat je zo lang mogelijk profijt hebt van de behandeling.
Onze grote passie is huidverbetering, maar ook voor epileren, harsen of wenkbrauwen verven ben je van harte welkom in onze schoonheidssalon in Groesbeek.

Make-up Pupa

Met het trendy Italiaanse make-upmerk Pupa werken wij al 28 jaar samen. We zijn erg enthousiast over de intense kleuren en de hoge concentraties kleurpigment. Alle producten hebben natuurlijke grondstoffen, zijn hypoallergeen en niet getest op dieren. Ook bevatten alle Pupa-producten tocopherol. Dit ingrediënt werkt tegen vrije radicalen en gaat veroudering van de huid tegen. Tevens werkt het vochtbindend.
Met de Pupa producten verzorgen wij voor jou een professionele make-up, volledig aangepast aan jouw wens en de gelegenheid. De visagie wordt verzorgd door zowel onze schoonheidsspecialiste als onze hairstylisten.

Onze schoonheidsbehandelingen

SKIN PROFESSIONAL: een sensationele behandeling volledig in het teken van verwennerij! (90 min.)
Net als bij de Skin de luxe behandeling wordt gekeken naar de behoefte van de huid op dat moment. Deze bepaalt de keuze van één van de drie Power-behandelingen van Skeyndor (zie ‘Skin de luxe’). Als extra ontspanning wordt er een uitgebreidere gezicht, en decolleté massage gegeven.
*huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, harsen, gezichts, -decolleté, -schouder en nekmassage, ampul of serum, professioneel masker en dag make-up.

SKIN DE LUXE: Een complete behandeling waarbij je bij herhaling huidverbetering mag verwachten! (75 min.)
Afhankelijk van wat de huid op dat moment nodig heeft, wordt gekozen voor één van de Power-behandelingen van Skeyndor.

  • Met de Power C behandeling zorgt het gebruik van vitamine C en granaatappelextract voor het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de huidteint.
  • De Power Hyaluronic is gericht op het herstellen van de vochtbalans van de huid. Door het gebruik van hyaluronzuur zal de huid met fijne rimpeltjes en lijntjes weer glad en volumineus aanvoelen.
  • De Power Retinol behandeling werkt anti-aging. De pure retinol stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, herstelt en verstevigt de huid en egaliseert het huidoppervlak.
    *huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, harsen, gezichts, -decolleté, -schouder en nekmassage, ampul of serum, professioneel masker en dag make-up.

SKIN BASIC: een behandeling waarbij de milde reiniging en verzorging van de huid centraal staan. (60 min.)
Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de natuurlijke huidflora en de vochtbalans. Afgestemd op de huid zonder specifieke problemen.
*huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, korte gezichtsmassage, crème masker en dag make-up.

SKIN YOUTH: een behandeling volledig in het teken van de reiniging van de onzuivere, jonge huid. (45 min.)
Deze behandeling bestrijdt de hoofdoorzaken van de vette/onzuivere huid: onzuiverheden, talgafscheiding en een verdikte hoornlaag. Met de behandeling wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Bevat een scrub, peeling en kalmerende crème. Skin youth is de aangewezen behandeling voor de acné huid.
*huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, aangepaste dagcrème.

Meer weten?

Bekijk de prijslijst schoonheidssalon of

Maak een afspraak of neem contact op met onze schoonheidssalon in Groesbeek!