Studio Marc: jouw professionele krullen kapper

Het knippen van krullen vergt een hele andere techniek dan het knippen van stijl haar. Niet alle kappers zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen, terwijl meer dan de helft van alle Nederlanders slag of krullen heeft! Reden genoeg om ons te verdiepen in het knippen van krullen. Onze krul-specialisten knippen volgens de Global Curl Techniek, dat gespecialiseerd is in Europees krulhaar. Wij mogen ons dan ook met recht een krullen kapper noemen.

 

krullen drogen

 

Werkwijze krullen kapper

Iedere krul is anders, dus ook ieder behandelplan is anders. We bekijken eerst het type krul en de conditie van jouw haar. Vervolgens wordt het behandelplan specifiek op jouw krullen afgestemd met een geheel eigen knip- en stylingtechniek. We voeren een elasticiteits-test uit en laten jou zien hoe je jouw krullen thuis het beste kunt stylen en behandelen. Ook voor haar dat meer een slag heeft dan een echte krul is een speciale kniptechniek. Dit haar knippen we in de Global Twist techniek.

Voordelen Global Curl Techniek

De techniek die wij hanteren als krullen kapper, heet de ‘Global Curl Techniek’. Deze manier van knippen biedt een totaalconcept van het beoordelen, adviseren, wassen, kleuren, knippen, drogen, stylen en verzorgen van krullen. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Krul accentueren door per bundel te beoordelen en te knippen.
 • Het haar wordt geknipt in de natuurlijke valling van de krul.
 • Het reduceren van pluis, dat meer glans oplevert.
 • Makkelijk doorkambare krullen die sneller drogen.

Krullen producten

De speciale producten van Deheb die wij gebruiken voor jouw krulhaar, zijn Eco-friendly en CG proof. Ze zijn vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en harde alcoholen. Met deze producten weten we zeker dat jouw haar vrij blijft van verkeerde ingrediënten.

Krullen kapper Studio Marc

Wij ontvangen jou graag om een persoonlijk behandelplan te maken voor jouw krullen. Geheel vrijblijvend en kosteloos doen we een intake waar een uiteindelijke prijsopgave uit komt. De behandeling bevat een knipbeurt (in droog haar) volgens de Global Curl techniek, een elasticiteits-test, een treatment speciaal op jouw type krul afgestemd en we laten je zien hoe je jouw krulhaar het beste kunt stylen thuis. De behandeling duurt dan ook aanzienlijk langer dan een ‘gewone’ knipbeurt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

PRIJZEN KRULLEN-KNIP-BEHANDELING:

Kort haar (je haar raakt je schouders niet): €62,50

Lang haar (je haar raakt je schouder of is langer): €94,50

Global twist: (je haar heeft ‘slag’ i.p.v. krul): €62,50

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht

  Opzoek naar een prettige beauty behandeling? Bezoek eens ons schoonheidssalon. Lees hier meer.

  Het hele jaar mooi haar en een stralende huid? Misschien is een van onze abonnementen iets voor jou. Lees hier meer.

  Al 35 jaar zijn we een toonaangevende dames- en herenkapsalon én schoonheidssalon gelegen te Groesbeek. Lees hier meer over ons.