Hairextensions bij Studio Marc

Wil jij meer volume in je haar? Je haar verlengen of een vollere bos? Hairextensions bieden daar de perfecte uitkomst voor. Dankzij onze professionele technieken is het laten zetten van hairextensions bovendien niet schadelijk voor jouw eigen haar. Onze bewuste keuze voor het gebruik van tape-of weave extensions is niet zomaar, we leggen de voordelen ervan graag verder aan je uit.

HAIREXTENSIONS-WEFT: Transformeer je haar met onze Hair-Weave Techniek!

Droom je van langer haar of meer volume dat je look een boost geeft? Dan is onze Hair-Weave techniek de perfecte oplossing voor jou! Bij deze techniek gaan we een stap verder en creëren we een ware haartransformatie met behulp van een weft – een soort ‘baan’ van extensions. We laten je niet alleen dromen van prachtig haar, maar maken het werkelijkheid!

Met onze Hair-Weave techniek kun je verwachten:

 • Indrukwekkende haarverlenging:
  Dankzij de geavanceerde weft-methode kunnen we je haarlengte vergroten. We plaatsen niet één, maar twee wefts om jouw droom lengte te bereiken. Pronk met je stralende, lange lokken!
 • Haarvolume:
  Voor wie op zoek is naar volumeverbetering, hebben we goed nieuws! Met slechts één weft kunnen we je haar een flinke boost geven. Je haar zal er voller en levendiger uitzien.

Waar wacht je nog op? Onze getalenteerde stylisten staan klaar om je te helpen je haar doelen te bereiken. Maak vandaag nog een afspraak en heb binnenkort stralend, prachtig haar!

Maak een afspraak

Hoe wordt de weft geplaatst?

Bij het plaatsen van de weft maken we gebruik van microringetjes die je haartransformatie mogelijk maken. Deze microringetjes worden met precisie in je eigen haar bevestigd, waardoor je verlengd en volumineus haar krijgt. Aangezien je haar groeit, moet de weft om de 6-7 wek

en opnieuw worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt blijven genieten van je prachtige, verlengde lokken.

Zijn de wefts schadelijk voor je eigen haar?

Maak je geen zorgen over beschadigd haar of het opgeven van je dagelijkse haarrituelen – met deze weft, is jouw haar in goede handen en kun je volop genieten van alles wat je normaal zou doen. Dus, als je zin hebt in een verkwikkende wasbeurt, een nieuwe kleur om je stijl te accentueren, prachtige krullen, of gewoon een ontspannen kambeurt, doe dat dan gerust! Het is natuurlijk altijd belangrijk om zowel je eigen haar als de weft de liefde en aandacht te geven die ze verdienen. Denk aan de juiste producten en routines, zodat je haar en weft in topconditie blijven.

Redenen om te kiezen voor Humano Hair Wefts.

Dus, waarom zou je je haar toevertrouwen aan Humano Hair Wefts? Wij hebben genoeg redenen, lees ze hieronder!

 • Ten eerste, Humano wefts zijn sterk en elegant voor je haar. Ze zijn fijn van structuur, maar toch robuust en volumineus. De haarschubben zijn 100% intact en daardoor voelt het haar zacht en gezond.Er zijn verschillende tinten – van natuurlijk tot highlights of balayage. Er is voor iedereen een eigen, passende kleur.
 • Humano wefts zijn vol en zijn vanaf de aanzet tot aan de puntjes dezelfde dikte. Je kunt rekenen op een adembenemende volumeboost die je haar dromen werkelijkheid maakt!

Hairextensions laten zetten door Studio Marc

Dus, waar wacht je nog op? Jouw haar verdient deze royale behandeling. Neem vandaag nog contact op en laat jouw haar verwennen met deze volumeboost. Wij plannen dan een gratis en vrijblijvend info gesprek in waarin we jouw haar analyseren en de wensen bespreken. Ook geven we dan een persoonlijke prijsopgave. De prijzen van de extensions zijn afhankelijk van de kleur en lengte en zijn daarom zeer uiteenlopend. Wij denken graag met je mee!

Neem contact op

hairextensions before after

Tape: Hairextensions van echt haar

Deze premium kwaliteit extensions van 100% Indisch remi natuur haar verzorgen een natuurlijk en onzichtbaar resultaat. We zetten de extensions zeer secuur met de hand en door middel van ultra dunne en waterafstotende tapes worden ze bevestigd aan jouw eigen haar. Deze manier van extensions zetten kent een aantal belangrijke voordelen:

 • De extensions worden onzichtbaar en naadloos samengevoegd, waardoor ze zeer natuurlijk blenden met jouw eigen haar.
 • Ze zijn ook geschikt voor fijn haar.
 • Dankzij de snelle manier van plaatsen en het hergebruiken van de extensions zijn ze voordelig in gebruik.
 • De keuze uit vele prachtige kleuren maakt dat de tape-extensions voor iedereen geschikt zijn.

Verwijderen en hergebruiken

De hairextensions tapes kunnen na 8 tot 10 weken haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd. Vervolgens prepareren wij ze zodat ze weer aan de aanzet van het haar bevestigd kunnen worden. Daardoor zijn onze tape-extensions een duurzame en voordelige investering.

Vul onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Behandeling (verplicht)

  Bericht