Hairextensions bij Studio Marc

Wil jij meer volume in je haar? Je haar verlengen of een vollere bos? Hairextensions bieden daar de perfecte uitkomst voor. Dankzij onze professionele techniek is het laten zetten van hairextensions bovendien niet schadelijk voor jouw eigen haar. Onze bewuste keuze voor het gebruik van tape-extensions is niet zomaar, we leggen de voordelen ervan graag verder aan je uit.

hairextensions before after

Hairextensions van echt haar

Onze premium kwaliteit extensions van 100% Indisch remi natuur haar verzorgen een natuurlijk en onzichtbaar resultaat. We zetten de extensions zeer secuur met de hand en door middel van ultra dunne en waterafstotende tapes worden ze bevestigd aan jouw eigen haar. Deze manier van extensions zetten kent een aantal belangrijke voordelen:

 • De extensions worden onzichtbaar en naadloos samengevoegd, waardoor ze zeer natuurlijk blenden met jouw eigen haar.
 • Ze zijn ook geschikt voor fijn haar.
 • Dankzij de snelle manier van plaatsen en het hergebruiken van de extensions zijn ze voordelig in gebruik.
 • De keuze uit vele prachtige kleuren maakt dat de tape-extensions voor iedereen geschikt zijn.

Verwijderen en hergebruiken

De hairextensions tapes kunnen na 8 tot 10 weken haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd. Vervolgens prepareren wij ze zodat ze weer aan de aanzet van het haar bevestigd kunnen worden. Daardoor zijn onze tape-extensions een duurzame en voordelige investering.

Hairextensions laten zetten door Studio Marc

Mocht je interesse hebben in het laten zetten van hairextensions, neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen dan een gratis en vrijblijvend info gesprek in waarin we je ook een persoonlijke prijsopgave kunnen geven. De prijzen van de extensions zijn afhankelijk van de kleur en lengte en zijn daarom zeer uiteenlopend. Onze professionals denken graag met je mee!

Vul onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Behandeling (verplicht)

  Bericht

  Opzoek naar een prettige beauty behandeling? Bezoek eens ons schoonheidssalon. Lees hier meer.

  Het hele jaar mooi haar en een stralende huid? Misschien is een van onze abonnementen iets voor jou. Lees hier meer.

  Al 35 jaar zijn we een toonaangevende dames- en herenkapsalon én schoonheidssalon gelegen te Groesbeek. Lees hier meer over ons.