Lowlights laten zetten

Wil jij graag meer diepte en kleur in je haar? Of vind je je highlights te veel overheersen? Maar wil je niet je hele haar donker verven? Dan kan je kiezen voor lowlights: donker geaccentueerde plukjes in je haar. Wij van Studio Marc kijken graag met je mee naar de lowlights die het beste passen bij jouw haar! 

Wat zijn lowlights?

Lowlights zijn eigenlijk het tegenovergestelde van highlights: bij lowlights zetten we juist donkerdere plukjes in je haar. Hier kies je voor wanneer je bijvoorbeeld iets anders wilt dan je eigen (blonde) haarkleur of wanneer je je haarkleur meer diepte wilt geven. Ook zijn lowlights een mooie  manier om een uitgroei  natuurlijk te laten verlopen.. Lowlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten van je haar. Afgestemd op jouw wens, jouw type haar en kapsel, kun je kiezen voor een heel subtiel en natuurlijk effect (veel dunne plukjes) of een meer opvallend effect (dikkere plukjes). 

Studio Marc kan deze lowlights zetten voor alle haarkleuren en creëert hierbij een natuurlijke look en diepte in het haar.  Je kan ook kiezen voor een combinatie van highlights én lowlights door elkaar. Dit geeft enorm veel diepte aan het haar en zorgt voor een heel natuurlijk ‘wow’ effect!

Hoe lowlights onderhouden?

Aangezien we de lowlights vanaf de hoofdhuid zetten zul je na loop van tijd een lichte uitgroei krijgen, dit in tegenstelling tot een balayage. Doordat er bij balayage al een verloop in zit met de eigen haarkleur zal een uitgroei minder opvallen.

Je kunt de uitgroei van de lowlights heel makkelijk bijwerken door een aantal nieuwe lowlights te zetten.

Wanneer je dit combineert met een Colorance spoeling zorgt het weer voor een mooie kleurtoon en glans.  Zo houd je de conditie van je haar mooi op peil en ziet je kleur er altijd netjes verzorgd uit!

Heb je interesse in lowlights laten zetten?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Behandeling (verplicht)

    Bericht