KAPPER ZONDER AFSPRAAK

Op zoek naar een professionele kapper zonder afspraak in Groesbeek? Loop gerust eens binnen bij Hair & Beauty Studio Marc. Zeker weten dat we meteen tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak. Je bent van harte welkom!

JOUW GEDREVEN KAPPER IN GROESBEEK

Jou laten genieten van je bezoek aan onze kapper: daar doen wij ons uiterste best voor. Of je nu een uitgebreide kleurbehandeling, een ontspannende haarbehandeling of een goed advies van onze stylisten krijgt: je ervaart zeker onze gedrevenheid en passie. Ook de luxe ambiance van de salon, het gebruik van professionele haarproducten en de heerlijke koffie laten je genieten…

PROFESSIONELE KAPPER

Ontspanning is prettig, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om je kapsel. Doordat onze stylisten ervaren zijn en doorlopend getraind worden in de nieuwste trends en technieken, kunnen zij aan alle wensen voldoen. Vanaf de wasmassage tot aan de styling zul je duidelijk merken dat je in professionele handen bent. Loop de kapper zonder afspraak eens binnen!

KNIP- EN SNIJTECHNIEKEN

Ons team werkt allemaal met dezelfde knip- en snijtechnieken, zodat we zeker zijn van kwaliteit. Door te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar de conditie en eigenschappen van jouw haar, komen we samen tot een mooi resultaat. Uiteindelijk willen we dat jouw look jouw persoonlijkheid onderstreept en benadrukt. Met zowel onze klassieke als moderne kniptechnieken garanderen wij een goede basiscoupe; onze ervaring en creativiteit zorgen voor de persoonlijke finish. Deze persoonlijke finish is uiteraard bij iedere kapper anders, maar altijd afgestemd op jouw kapsel. Door deze combinatie van factoren weten wij zeker dat jij nog weken geniet van het resultaat.

HAAR KLEUREN, ONZE SPECIALITEIT

Ook op kleurgebied ben je bij ons aan het goede adres. Onze Master Coloristen zijn gecertificeerde kleurspecialisten bij wie een gezonde haarconditie voorop staat. Zij voorzien je van een vakkundig en eerlijk kleuradvies gebaseerd op jouw persoonlijkheid en wensen. Dit levert vaak verrassende resultaten op!
Onze kleurkennis en ervaring zorgen ervoor dat wij alle gewenste kleuren en effecten kunnen behalen. Balayage, high & lowlights en face framing zijn onze favorieten.