Kapper Nijmegen

Op zoek naar een kapper in Nijmegen? Onder de rook van Nijmegen, in het mooie Groesbeek, staat onze salon. Parkeer gratis voor de deur en laat bij ons je haar en/of je huid verzorgen. Onze specialiteit is kleuren: Van heel naturel (denk aan een mooie balayage) tot extreem of kleurrijk! Wij werken tevens met knip, kleur en beauty abonnementen: Voor een laag bedrag per maand is het hele jaar door je haar of huid verzorgd!

Bel voor een afspraak of meer informatie of boek online je knipafspraak! 

JOUW GEDREVEN KAPPER, ONDER DE ROOK VAN NIJMEGEN

Jou laten genieten van je bezoek aan onze kapper onder de rook van Nijmegen: daar doen wij ons uiterste best voor. Of je nu een uitgebreide kleurbehandeling, een ontspannende haarbehandeling of een goed advies van onze stylisten krijgt: je ervaart zeker onze gedrevenheid en passie. Ook de luxe ambiance van de salon, het gebruik van professionele haarproducten en de heerlijke koffie laten je genieten…

PROFESSIONELE KAPPER

Ontspanning is prettig, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om je kapsel. Doordat onze stylisten ervaren zijn en doorlopend getraind worden in de nieuwste trends en technieken, kunnen zij aan alle wensen voldoen. Vanaf de wasmassage tot aan de styling zul je duidelijk merken dat je in professionele handen bent.

KNIP- EN SNIJTECHNIEKEN

Ons team werkt allemaal met dezelfde knip- en snijtechnieken, zodat we zeker zijn van kwaliteit. Door te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar de conditie en eigenschappen van jouw haar, komen we samen tot een mooi resultaat. Uiteindelijk willen we dat jouw look jouw persoonlijkheid onderstreept en benadrukt. Met zowel onze klassieke als moderne kniptechnieken garanderen wij een goede basiscoupe; onze ervaring en creativiteit zorgen voor de persoonlijke finish. Deze persoonlijke finish is uiteraard bij iedere kapper anders, maar altijd afgestemd op jouw kapsel. Door deze combinatie van factoren weten wij zeker dat jij nog weken geniet van het resultaat.

HAAR KLEUREN, ONZE SPECIALITEIT

Ook op kleurgebied ben je bij ons aan het goede adres. Onze Master Coloristen zijn gecertificeerde kleurspecialisten bij wie een gezonde haarconditie voorop staat. Zij voorzien je van een vakkundig en eerlijk kleuradvies gebaseerd op jouw persoonlijkheid en wensen. Dit levert vaak verrassende resultaten op!
Onze kleurkennis en ervaring zorgen ervoor dat wij alle gewenste kleuren en effecten kunnen behalen. Balayage, high & lowlights en face framing zijn onze favorieten.

PRODUCTEN KMS CALIFORNIA

Een met passie geknipte coupe verdient de juiste styling. KMS California levert ons hier de ideale producten voor. KMS California heeft voor ieder haartype, ieder kapsel en iedere wens een geschikt product. Vele klanten zijn inmiddels net zo enthousiast over de KMS California producten als wij zijn!

KLEURPRODUCTEN GOLDWELL

Wij vertrouwen al jaren op de kleurproducten van Goldwell: deze garanderen ons de briljante en stralende kleuren met een volledige grijsdekking. Bovendien zorgt de Colorbalancing-techniek voor het behoud van een gezonde haarconditie. Met de nieuwste folietechnieken als babylights of freehand-coloring-technieken als balayage creëren we natuurlijke highlight-effecten in het haar. Ook kunnen we met subtiele lowlight-technieken een grijze coupe meer kracht en diepte geven.

VERZORGINGSPRODUCTEN

Voor de verzorging van het haar gebruiken wij graag de premium Kerasilk-producten van Goldwell. Een productlijn met voor ieder haartype de juiste verzorging: van speciale colorproducten tot producten voor fijn of juist weerbarstig haar. Bovendien bereiken we met de speciale Kerasilk salonbehandelingen prachtige resultaten: indrukwekkend volumineus, verbazingwekkend stralend of ongelooflijk soepel. En dat allemaal terwijl jij geniet van een ontspannende haarbehandeling! Uiteraard sluiten deze treatments goed aan op de thuisproducten van Kerasilk. Met de Kerasilk Keratine behandeling helpen we je zelfs voor drie tot vijf maanden van je weerbarstige pluishaar af. Een behandeling waar wij nog steeds trots op zijn!