Bruidsmake-up kosten

Op zoek naar wat de kosten van bruidsmake-up zijn? Wij verzorgen jouw bruidsmake-up bij ons in de salon, bij jou thuis of op locatie!

BRUIDSMAKE-UP

Op je trouwdag wil je graag genieten en stralen en je vooral geen zorgen maken over je bruidsmake-up… Daarom helpen wij je graag om er op je allermooist uit te zien op deze bijzondere dag!

PROEFMAKE-UP

Een aantal weken voor de grote dag kom je naar ons toe voor een proefsessie. Zo weet je precies wat je kunt verwachten op de dag zelf. We bespreken eerst jouw wensen. Die wens kan uiteenlopen van een natuurlijke nude make-up tot een glamourous glitter make-up. Met de juiste visagie benadrukken we de sterke en mooie kanten van jouw gezicht en met de juiste kleuren laten we jouw gezicht stralen. Samen komen we tot een stralend resultaat waarbij jij je mooi en jezelf voelt! En zo kun jij op je trouwdag genieten, lachen en dansen tot in de late uurtjes…

KOSTEN BRUIDSMAKE-UP

We snappen dat je graag wil weten waar je aan toe bent voor je bruiloft: De bruidsmake-up kosten zijn €109,50. (inclusief een lipstick) Voor dit bedrag krijg je al het bovenstaande in onze salon* en zorgen we ervoor dat je gezicht gaat stralen op je bruiloft! *we komen ook bij jou op lokatie: vraag ons naar de lokatie-toeslag.

Meer prijzen weten? Bekijk onze prijslijst