Haar verven bij kapper? Kom langs bij Haarstudio Marc!

Toe aan een nieuwe haarkleur?

Grijze haren camoufleren? Haar kleuren bij onze kapper, naar blond of haar kleuren naar bruin? Balayage, highlights, lowlights, face framing? Allemaal redenen om je haar te kleuren bij de kapper!

Onze kleurspecialisten luisteren naar je verhaal, kijken naar je huidtint, beoordelen je haarconditie en maken dan een kleurrecept voor jóuw haar met de perfecte haarkleuring! Voor het behoud van een goede haarconditie werken wij met BondPro (vergelijkbaar met Olaplex). BondPro voorkomt haarbreuk tijdens het kleurproces en versterkt de haarvezel.

Master Colorist

Onze haarkleuring specialisten zijn allemaal Master Colorist: zij hebben allen een intensieve kleuropleiding gevolgd. Dit zorgt er voor dat wij alles aandurven! Haar kleuren bij onze kappers kan van zeer naturel tot zeer uitgesproken: overal begint het met de kleurenleer-kennis. De basiskleur, de kleur-geschiedenis, het grijs-percentage, de haarconditie en het kleur-percentage: het speelt allemaal mee of de wens van de klant haalbaar is. Samen bekijken we de mogelijkheden waarbij we de conditie van het haar niet uit het oog verliezen!

Haarkleur trends

Je haar verven bij de kapper geeft veel mogelijkheden. Er zijn veel kleurtechnieken (denk aan balayage, highlights, lowlights, face framing) die prachtige resultaten geven maar de laatste tijd staat één woord altijd centraal: NATUREL! Deze trend blijft voorlopig: de haarkleuren (blond of bruin) zien er allemaal naturel uit! Het haar wordt gekleurd in meerdere naturel tinten die allemaal soft in elkaar overlopen. De highlights zijn heel natuurlijk alsof je net terugkomt van een zonnige vakantie. Zelfs de pasteltinten, dé trend van nu, geven een vleugje kleur af en ogen hierdoor heel natuurlijk. Een uitzondering in deze trends is misschien de Rosé Gold haarkleur: maar dit is dan ook een uitzonderlijk mooie kleur en die mag dan best gezien worden!

Heb je interesse in haar kleuren bij de kapper?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Behandeling (verplicht)

    Bericht